UGRADNJA TERMOIZOLACIONIH FOLIJA ZA STAKLA

10 GODINA / GARANCIJE

U vrelim letnjim periodima ovaj tip folije obezbeđuje vrhusku zaštitu prostorija poslovnih i stambenih objekata od uticaja sunčeve energije i po zdravlje štetnih UV zraka, dok u zimskim danima značajno utiče na umanjenje utroška energije potrebne za zagrevanje prostorija. Time ovaj tip folije veoma uspešno doprinosi energetskoj efikasnosti umanjući troškove električne energije potrebne za hlađenje ili grejanje prostorija. Važno je napomenuti da u letnjim periodima termoizolaciona folija umanjuje temperaturu u prostorijama i do 15ºC dok 100% sprečava prodor UV zraka. Delimo ih na reflektujuće, nereflektujuće i bezbojne UV folije.

UGRADNJA REFLEKTUJUĆIH FOLIJA

10 GODINA / GARANCIJA

STOPSOL PROTECT vrši ugradnju reflektujućih folija za stakla koje zbog svojih karakteristika predstavljaju najbolje rešenje po pitanju zaštite od sunčeve toplote i UV zraka. Dostupne su u tri nijanse koje obezbeđuju različite stepene refleksije, blagu, umerenu i jaku sa efektom ogledala koja pored odličnih zaštitnih svojstava obezbeđuje i privatnost objektu. 

UGRADNJA NEREFLEKTUJUĆIH FOLIJA

10 GODINA / GARANCIJA

STOPSOL PROTECT vrši ugradnju nereflektujućih folija za stakla čija je zaštitna moć nešto slabija u odnosu na reflektujuće folije ali ih odlikuje veća propusna moć svetlosti u objekte i podjednako kvalitetna zaštita od UV zračenja, kao i energetska efikasnost kako u letnjim tako i u zimskim danima.

UGRADNJA BEZBOJNIH UV FOLIJA

10 GODINA / GARANCIJA

STOPSOL PROTECT vrši ugradnju bezbojnih UV folija na staklenim površinama poslovnih i stambenih objekata. Ovaj tip folije obezbeđuje 100% zaštitu od UV zračenja a zbog svoje kristalno jasne providnosti najveću upotrebu pronalazi na staklenim površinama izloga gde je izložena roba podložna promenama usled uticaja sunčevih zraka.

T

NAŠI BRENDOVI FOLIJA

Adresa

Katićeva 14                     
11000 Beograd

Kontakt

Telefon: + 381 60 033 4490
Email: stopsolfolija@gmail.com